8+1 Ways to Rock the Best Summer Trends

Ας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο! Το WardrobeFix σας προτείνει τα 8+1 Summer Trends που αγάπησε!!

1. Khaki Safari: Το safari look καλά κρατεί τους καλοκαιρινούς μήνες! Φέτος δοκίμασέ το σε χακί τόνους και minimal γραμμές.

P.S. Προσοχή μην καταλήξει σε “φαντάρος λουκ”.

2. Hippie Chic: Μακριά, αέρινα και ευκολοφόρετα φορέματα! Επένδυσε στο φόρεμα και όχι στα αξεσουάρ για αυτό το στιλ!

3. Athletic: Και το καλοκαίρι! Με ένα διαφανές top μεταμορφώνεται σε θηλυκό και sexy!

4. Androgynous: Το ανδρόγυνο στιλ στηρίζεται κατά βάση στο σακάκι/blazer, αλλά το καλοκαίρι δεν “βολεύει” και πολύ..!! Επένδυσε σε ένα tuxedo vest και συνδύασέ το με ένα δερμάτινο σορτσάκι για πιο edgy look!

5. Print on Print: Πολύχρωμο και χαρούμενο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσεις από το πλήθος! Προσοχή στα prints και τον συνδυασμό..το mix & match του 2005 είναι στα DON’Ts..

6. White Lace: Την άνοιξη το φόρεσες με ψηλές μαύρες μπότες, το καλοκαίρι και ένα απλό σανδάλι μονομάχου αρκεί! Η λευκή δαντέλα είναι το must have της σεζόν!

7. Polka Dot: Δεν χρειάζεται να χορεύεις swing ή να είσαι πιτσιρίκι για να το φορέσεις! Το Polka Dot σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς είναι ανάλαφρο και “παιχνιδιάρικο”!

P.S. Άψογο σε jumpsuit

8. Black Fring: Για αλλαγή δοκίμασέ τα σε μαύρο χρώμα αν και καλοκαίρι. Δώσε ένα glamorous και chic vibe στο βραδινό σου outfit και στροβιλίσου!!

+1: Red: Γιατί φέτος το καλοκαίρι το έντονο κόκκινο θα βρίσκεται παντού! Από μαγιό, tees, φούστες, κουμπιά, χείλη, νύχια, τσάντες! Εσύ τόλμησε το κατακόκκινο jumpsuit…γιατί μπορείς!!

" WardrobeFix : ."

This website uses cookies.