Τα 9 Xmas Trends για τα μαλλια και το make up που θα χρειαστειτε!

Η χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδος έχει φτάσει!!

Καλέσματα σε party και δείπνα έχουν αρχίσει να έρχονται και οι σκέψεις για το που θα περάσουμε το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μας απασχολούν όλο και περισσότερο!

Για να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε, σας έχουμε μαζεμένα όλα τα new trends για τα μαλλιά και το make up, τα οποία μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε έξοδό σας με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο backround!!

I. Glitter έρωτας: Σας συγχωρείτε, έως και επιβάλλεται! Η μόνη περίοδος που το glitter ρέει άφθονο χωρίς τύψεις!

II. Red lips: Τι καλύτερο από ένα καθαρό πρόσωπο με έντονα κόκκινα χείλη; Το χρώμα των εορτών..από την μύτη του Ρούντολφ, μέχρι τα take away ποτήρια του Starbucks!

III. Κάνε κότσο τα μαλλιά σου: Μεγάλο trend! Μεταμορφώνει το πρωινό look σε βραδινό με μια καλή λακ..!

IV. Hair Accessory: Ένας απλός τρόπος να κάνεις upgrade το look σου! Το είδαμε σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες!

V. Smoky Eyes: Παλιό και αγαπημένο..δεν φεύγει από τα trends εύκολα! Δοκιμάστε το σε σκούρο μπλε ή πράσινο ή ακόμα και μοβ για μια διαφορετική προσέγγιση!

VI. Pink Air: Μπορεί να μην είναι το πρώτο χρώμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε Χριστούγεννα, αλλά το ροζ δίνει μια αίσθηση φρέσκου και ελαφρύ σε μια βαριά εορταστική χρωματική παλέτα! Δοκιμάστε μια ροζ “χλωμή” σκιά και δροσερό κραγιόν!

VII. Braids: Δεν νομίζω ότι μένει να να πούμε κάτι για την πιο hot τάση της σεζόν!!

IV. Eyeliner Season: Δεν είναι βραδινή έξοδος αν κάποια από την παρέα δεν φοράει eyeliner!! Elegant και στιλάτο! Μας μεταφέρει στα 60’s με κομψό τρόπο!

πηγή: vogue.co.uk

" FaShionFReak : ."

This website uses cookies.