Γιατι αποσυρεται η νεα συλλογη Moschino του Jeremy Scott απο τα καταστηματα;

Ο σχεδιαστής Jeremy Scott του οίκου Moschino, έχει συνηθίσει το αγοραστικό κοινό σε καινοτόμες ιδέες: Έχει εμπνευστεί από τον Super Mario, από απλό χαρτί, από πατάτες τηγανιτές και τσιγάρα μέχρι και τα Looney Tunes. Ωστόσο, αυτή τη φορά η ανταπόκριση δεν ήταν η ίδια, δεδομένου ότι πολλοί αντέδρασαν για την collection που παρουσίασε τον Σεπτέμβριο.

Η εν λόγω οργή οφείλεται στην θεματική της νέας συλλογής που βασίζεται στην κάψουλα των φαρμάκων κι οδήγησε πολλές αλυσίδες καταστημάτων στο να αναρωτιούνται εάν θα πρέπει να αποσύρουν την collection ή όχι.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ρουχισμού, η Nordstrom, αποφάσισε ήδη να αποσύρει την συλλογή εξαιτίας της μαζικής κατακραυγής εκ μέρους των αγοραστών, οι οποίοι θεωρούν πως η χρήση φαρμάκων παίρνει την μορφή μίας glamorous τάσης. Επίσης, ο νομικός σύμβουλος Randy Andreson, ξεκίνησε μία διαδικτυακή εκστρατεία που έχει ως αίτημα την απομάκρυνση της συλλογής από όλα τα σημεία πώλησής της.

Παρόλο που η collection έχει ως slogan “Just Say MoschiNO” που παραπέμπει στο slogan just say noκατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών της δεκαετίας του ’80, δεν φάνηκε να ευαισθητοποίησε το καταναλωτικό κοινό.

" Venetia Kamara : ."

This website uses cookies.