Burning Man – Οι φαντασμαγορικες κατασκευες του πιο αμφιλεγομενου φεστιβαλ

Το Burning Man, αποτελεί από το 1986 -όποτε και ξεκίνησε- ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα μουσικά φεστιβάλ, πολύ διαφορετικό από όσα γνωρίζει κανείς για την έννοια των music festivals.

Πρόκειται ουσιαστικά για 8 ημέρες, στην περιοχή Black Rock της Nevada των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες – το αντίπαλο δέος του Coachella – απολαμβάνουν ένα τεράστιο playground από αριστουργιματικές κατασκευές εμπνευσμένες κάθε χρόνο από διαφορετικό theme, τριγυρίζοντας στην απέραντη έρημο, ντυμένοι με αλλόκοτα -ως εξωγήινα outfits, αφήνοντας πίσω τα χρήματά τους, αφού εκεί κάθε τι “πληρώνεται” μόνο με αντάλλαγμα κάποιο υλικό αγαθό ή μια υπηρεσία. H ηλεκτρονική μουσική και τα ξέφρενα πάρτι κορυφώνονται την τελευταία μέρα του Burning Man, όπου οι metahippies καίνε συθέμελα κάθε κατασκευή, φροντίζοντας να μην αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος απ’ ό,τι μπορεί να συνέβη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Το κεντρικό θέμα του Burning Man 2016, “DaVinci’s Workshop”, έφερε στην έρημο της Nevada εκατοντάδες αρχιτεκτονικές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για το event. Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταφέραμε να εξασφαλίσουμε εικόνες από γλυπτά και κατασκευές εμπνευσμένα από διάσημες δημιουργίες του DaVinci .

Πάρτε μια γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες:

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.