Δυναμικη θηλυκοτητα στη νεα συλλογη του Στελιου Κουδουναρη Fall/Winter 2017-18

Layering και όγκοι, ενιαίες σιλουέτες αλλά και έντονοι ώμοι είναι τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής του Στέλιου Κουδουνάρη για τη σεζόν Fall/Winter 2017-18.

Επηρεασμένος από το power dressing των 80’s και σε απόλυτη αρμονία με την εποχή του, ο σχεδιαστής συνθέτει τη θελκτική και έντονα συναισθηματική γυναίκα του σήμερα που δε φοβάται να προκαλέσει και να θαυμαστεί.

Η παραδοσιακή θηλυκότητα που αποπνέουν οι συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη και θέλουν την γυναίκα ελκυστική, αποπλανητική αλλά και ξεκάθαρα δυναμική, επαναπροσδιορίζεται με την παρουσία νέων όγκων αλλά και πληθώρα υφασμάτων που προστίθενται δυναμικά στη συλλογή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δίνει μια νέα διάσταση στα αγαπημένα του κλασικά χρώματα το γκρι, το μπλε και το μαύρο με ασημί και μεταλλικές εκρήξεις, ενώ τα μεγάλα καρό και οι ρίγες στους ίδιους τόνους καθορίζουν τη συλλογή. All day εμφανίσεις και εκρηκτικά φορέματα αναδεικνύουν τη σιλουέτα ενώ τα μεγάλα πανωφόρια επαναδομούν και αγκαλιάζουν φιλικά το γυναικείο σώμα.

Ο σχεδιαστής και κάθε φορά πειραματίζεται με τα πατρόν του, εφαρμόζοντας τεχνικές υψηλής ραπτικής ακόμα και στα πιο απλά ρούχα, συνδυάζοντας πολλές και διαφορετικές υφές δημιουργώντας κάθε φορά, ένα νέο αισθητικό αφήγημα. Κάθε συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη, αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα η οποία συμπεριλαμβάνει καθημερινά αλλά και βραδινά κομμάτια, που δημιουργούν μοναδικές προσωπικότητες για κάθε περίσταση. Η αισθητική του σχεδιαστή παραμένει ανδρόγυνη, όμως σε κάθε νέα του συλλογή γίνεται και πιο αποκαλυπτική, καταφέρνοντας να έρχεται σε αρμονία  εναρμονισμένη με τη σύγχρονη θηλυκότητα.

phοto: Έφη Γούση

styling: Ηλίας Μιχαλόλιας & Χάρης Γκοτζαμανίδης

make up: Ελένη Σαββίδου

fashion assistant: Πλάτων Παπαγιαννόπουλος
" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.