Parisian Interior Design – Ενα μοναδικο παριζιανικο διαμερισμα!

Υπάρχει κάτι που πάντα μας γοητεύει στο parisian chic interior design, ακόμη κι όταν συνδυάζονται με άλλες τάσεις και δίνουν ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Η κατοικία που παρουσιάζουμε εδώ, διακατέχεται από το παριζιάνικο στυλ το οποίο όμως συνοδεύεται από ρουστίκ στοιχεία δίνοντας μας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα!

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα πριν αποκτήσει τη μορφή που βλέπουμε στις φωτογραφίες ήταν επί χρόνια εγκαταλελειμμένο και αδιάφορο μέχρι που η εμφανίσθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο της Prisca Pellerin και του έδωσε ζωή και απαράμιλλη χάρη!

Το ανακαινισμένο πλέον αυτό διαμέρισμα διακατέχεται από μοντέρνους λευκούς και γκρι χρωματισμούς, με ενιαίους χρωματισμένους τοίχους, έτσι ώστε να μειωθεί ο διαχωρισμός του χώρου και οι επιφάνειες να φαντάζουν πιο μεγάλες, μιας και ο χώρος είναι μόλις λίγων τετραγωνικών.

Η διαμόρφωση του νέου διαμερίσματος, στηρίζεται σε λεπτές τεχνικές και έξυπνο σχεδιασμό έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί το γεγονός της χαμηλοτάβανης κεκλιμένης στέγης και να γίνει ο χώρος φωτεινός και όχι κλειστοφοβικός και άτονος.

Τα ξύλινα εμφανή δοκάρια, τμήματα του τοίχου καλυμμένα από τούβλα, το σκυρόδεμα και τα ξύλινα πατώματα, διασφαλίζουν την ποικιλομορφία και το ύφος του χώρου και αποκλείουν για τα καλά την μουντάδα και τη μονοτονία. Η έλλειψη των διαχωριστικών μέσα στο χώρο και η δημιουργία ενός μακρύ διαδρόμου που ενώνει καθιστικό και κρεβατοκάμαρα, προστίθεται στις έξυπνες τεχνικές που προείπαμε!

Ένα μικρό μπάνιο με χώρο για ντους, μια μικρή μεν, εργονομική δε κρεβατοκάμαρα καθώς και μία κουζίνα που ο σχεδιασμός της βασίζεται στην εξοικονόμηση χώρου, έρχονται να συμπληρώσουν αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό διαμέρισμα.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα ανακαίνισης χώρου και δημιουργικού interior design, που μας σαγηνεύει με την εφευρετικότητα των λύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, καθώς και με την φινέτσα του!

" Meni Tongelidou : ."

This website uses cookies.