Ενα διαμερισμα που αγγιζει την τελειοτητα στη Βαρκελωνη!

Η Βαρκελώνη είναι μια πόλη σταθμός όσον αφορά το design και την αρχιτεκτονική και δε σταματάει να μας το θυμίζει συνέχεια μέσα από μεγάλα έργα ή άλλα μικρά – αλλά θαυματουργά-  στολίδια, όπως το διαμέρισμα που θα δούμε παρακάτω!

Ντυμένο σε λευκούς τόνους και γεμάτο ξύλινες επιφάνειες και φύση, το διαμέρισμα αυτό μας υπενθυμίζει πως δε χρειάζεται να φορτώσεις και να στολίσεις πολύ ένα σπίτι, για να δείχνει στιλάτο κι αρμονικό. Η ύπαρξη ξύλινων στοιχείων, εμφανούς γυμνού τούβλου ή ενίοτε βαμμένου στα λευκά, μεταλλικών επιφανειών και αντικειμένων που έχει επιλέξει προσωπικά ο ιδιοκτήτης, δημιουργούν ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο αποπνέει όχι μόνο εξαιρετικό στυλ αλλά και μία άνεση που σε κάνει να θες να ζήσεις μέσα σε αυτό. Όπως έχουμε πει και παλιότερα, τα λιγότερο επιτηδευμένα σπίτια, αυτά δηλαδή που διακατέχονται μεν από εξαιρετικό γούστο, χωρίς να δημιουργούν την αίσθηση του απρόσιτου, είναι αυτά που πάντα θα κερδίζουν την προσοχή!

Εάν είσαστε λάτρεις των εσωτερικών χώρων, που σφύζουν από φυσική ζωντάνια, γήινα χρώματα, άπλετο φως και μίξη παλιών αντικειμένων και επίπλων με μοντέρνα, τότε θα λατρέψετε τις παρακάτω εικόνες!

" Meni Tongelidou : ."

This website uses cookies.