Γνωριστε την 8χρονη “Χιονατη της Σιβιριας”…

Γνωρίστε τη Nariyana – ένα 8χρονο κοριτσάκι που με τα λευκά του μαλλιά και την χλωμή του επιδερμίδα, έχει εντυπωσιάσει τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων σε όλο τον κόσμο!

Η 8χρονη Nariyana ζει με την οικογένεια της στη Γιακουτία της Σιβηρίας και έχει γίνει γνωστή στον κόσμο με το παρατσούκλι “Siberian Snow White  – Η Χιονάτη της Σιβηρίας”  λόγω των εκπληκτικών ωχρών χαρακτηριστικών της. Από όλη την οικογένειά της, είναι η μόνη με ξανθά μαλλιά και το πρώτο παιδί με αλμπινισμό κι από τις δύο πλευρές της οικογένειας.

“Είναι το πιο ασυνήθιστο πρόσωπο που έχω γνωρίσει”, δήλωσε ο φωτογράφος Vadim Rufov. Αλλά παρόλο που η Nariyana έχει λάβει πολλές προσφορές από πρακτορεία μοντέλων, η μητέρα της δεν θέλει να ξεκινήσει μια καριέρα μοντέλου ακόμα.

“Έχουμε ήδη πολλές προσφορές από μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες και πρακτορεία μοντέλων, αλλά δεν θέλω να δουλέψει ακόμα”, δηλώνει η μητέρα της Nariyana και συμπληρώνει: “Όταν μεγαλώσει, θα επιλέξει η ίδια τι θέλει να κάνει”.  Αν και φαίνεται ότι η Nariyana έχει ήδη μια καλή ιδέα … «Όταν την ρωτάω τώρα, λέει ότι θέλει να είναι γίνει μοντέλο». Αν και η φωτογραφική μηχανή την αγαπά, η Nariyana είναι απλά ένα κανονικό παιδί που του αρέσει να χορεύει και να ζωγραφίζει στον ελεύθερο χρόνο της!

πηγη:boredpanda
" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.