Η Alberta Ferretti λανσαρει μια νεα αειφορο συλλογη ρουχων

Η Livia Firth, συνιδρύτρια του brand Eco-Age και ιδρύτρια της πρωτοβουλίας «Green Carpet Challenge», ενώνει τις δυνάμεις της με την Ιταλίδα σχεδιάστρια, Alberta Ferretti στον αγώνα κατά της «γρήγορης μόδας», για τη δημιουργία μίας νέας συλλογής, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου, Ημέρα της Γης.

Η Alberta Ferretti ονόμασε τη συλλογή «Love Me» – μια ευθεία έκκληση να φροντίσουμε τον πλανήτη μας. «Αυτή η συλλογή είναι μια κραυγή για βοήθεια» εξήγησε η σχεδιάστρια στη Vogue.

Το ζήτημα της βιωσιμότητας στη μόδα απασχολεί εδώ και καιρό την Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας, η οποία συνεργάστηκε με την Αγγλίδα ηθοποιό Έμα Γουάτσον για μια οικολογική capsule συλλογή το 2011 – και είναι πρόθυμη να αναδεικνύει πώς οι ηθικές πρακτικές μπορούν να υπάρξουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού.

Το νέο πρότζεκτ προκύπτει από τη μακροχρόνια φιλία των Livia Firthκαι Alberta Ferretti και από τις κοινές απόψεις τους για την αειφορία.

Η συλλογή «Love Me» θα διατίθεται από τις 15 Απριλίου αποκλειστικά στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του οίκου Alberta Ferretti.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.