Η Cara, o Marylin και οι αλλοι – Η νεα καμπανια Marc Jacobs F/W 2016!

Η καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 του Marc Jacobs μόλις πέρασε σε άλλο επίπεδο, με τη συμμετοχή των Cara Delevingne, Marylin Manson, Courtney Love και St. Vincent, σε μία ομάδα που ήδη περιλαμβάνει τους Missy Elliot, Sissey Spacek, Genesis P-Orridge και Grace Bol.

Ο φωτογραφικός φακός του David Sims απαθανατίζει το καστ του Marc Jacobs σαν να αποτελούν μέρος ενός περίεργου τσίρκου μόδας, με τον St. Vincent να μοιάζει με μαριονέτα και τον Marylin Manson να μοιάζει με τον διαταραγμένο αρχηγό τους. Όπως πάντα, ο Jacobs έγραψε εξαιρετικά λόγια για τον κάθε ένα από το καστ, όταν ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram.

Ορίστε τι έγραψε για την Cara: “Νιώθω ότι είμαι τυχερός που γνωρίζω ένα μοντέλο με προσωπικότητα τόσο μεγάλη που σχεδόν επισκιάζει ακόμη και τα πιο δυναμικά looks -την πιο δραματική μόδα. Βλέποντας την ανάπτυξη και την εξέλιξη της Cara σε μια δυναμική, ειλικρινή, ανεξάρτητη γυναίκα, είναι μια αληθινή χαρά όπως ακριβώς είναι και η ίδια“.

Ο Marc Jacobs έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Cher, ο Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers, η Willow Smith και η Christy Turlington μεταξύ άλλων.

" Venetia Kamara : ."

This website uses cookies.