Η Converse στηριζει την LGBTA κοινοτητα με τα νεα Chuck Taylor All Stars

Συχνά η μόδα έχει τη δική της φωνή για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, είτε αυτό γίνεται μέσω μια ολόκληρης collection, είτε παρουσιάζοντας ένα παπούτσι εμπνευσμένο από την LGBTA κοινότητα. Η Converse μόλις λάνσαρε την νέα της συλλογή Pride Collection, προσπαθώντας να διευρύνει την ποικιλομορφία, την ανοχή και την ισότητα, παροτρύνοντας παράλληλα τους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους.

Η συλλογή αποτελείται από δύο βασικά χρώματα -άσπρο και μαύρο- τα οποία όμως είναι γεμάτα με πιτσιλιές, πινελιές και μοτίβα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η σημαία της LGBTA κοινότητας κοσμεί επίσης το τελείωμα από τα λουράκια, το σήμα της Converse στο πίσω μέρος και -το καλύτερο- ολόκληρη την σόλα του παπουτσιού. Μάλιστα, υπάρχει η επιλογή να φτιάξεις το δικό σου σχέδιο, ακριβώς όπως το θέλεις εσύ!

Στην collection υπάρχουν ακόμη και T-shirts με όμορφα, εμψυχωτικά logos όπως, “Thanks for coming out” και “Proud to be me”. Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε την Pride Collection στο επίσημο site της Converse.


" Venetia Kamara : ."

This website uses cookies.