H Emilia Clarke ειναι το νεο προσωπο των Dolce & Gabbana!

H βρετανική καταγωγής ηθοποιός Emilia Clarke, γνωστή στο ευρύ κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Daenerys Targaryen στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, είναι το νέο πρόσωπο που επέλεξε ο οίκος Dolce & Gabbana για την προώθηση του αρώματος “The One”.

Συγκεκριμένα, διαδεχόμενη πρόσωπα όπως η Gisele Bundchen και η Scarlett Johansson, οι οποίες πρωταγωνίστησαν σε προηγούμενες διαφημιστικές καμπάνιες (το 2006 και το 2014 αντίστοιχα) για την προώθηση του αρώματος “The One”, η Emilia Clarke, πρόκειται να ηγηθεί της νέας καμπάνιας του οίκου Dolce & Gabbana, με τις πρώτες φωτογραφίες να αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι δύο σχεδιαστές Domenico και Stefano Gabbana, μιλώντας σχετικά με τη νέα συνεργασία τους με την Emilia Clarke, δήλωσαν πως η ίδια αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο που ενσαρκώνει την ταυτότητα του οίκου και της γυναίκας “The One”: “H Emilia Clarke ενσαρκώνει τέλεια τη D&G γυναίκα, η οποία είναι γεμάτη λάμψη και ζωντάνια. Eίναι χαρούμενη, αυθόρμητη και γεμάτη ζωή”.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.