Η MAC λανσαρει makeup για ανδρες σε συνεργασια με τους αδερφους Brant!

All Ages, All Races, All Sexes είναι το motto της MAC από την πρώτη μέρα, οπότε δεν με ξαφνιάζει η πρωτοπορία με μια πλήρως αντρική collection.

Οι αδερφοί Brant, οι οποίοι είναι γιοί του μοντέλου Stephanie Seymour και του επιχειρηματία Peter Brant, διώχνουν κάθε ταμπού που σχετίζεται με τον άνδρα και το makeup με τη συνεργασία αυτή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η MAC λανσάρει προϊόντα make up για άνδρες, αφού παλιότερα σε συνεργασία της με τον RuPaul και τον Johnny Weir έχει ξαναχτυπήσει την αγορά με προϊόντα για ανδρική ομορφιά, όμως για εμάς δεν παύει να είναι μία επανάσταση!

Η συγκεκριμένη collection θα κυκλοφορήσει για online sale στις 26 Μαΐου, ενώ θα βρίσκεται διαθέσιμη στα καταστήματα από 2 Ιουνίου μέχρι και 14 Ιουλίου. Αυτή η σειρά προϊόντων, είναι μία επέκταση της collection του Σεπτεμβρίου 2015 σε προηγούμενη συνεργασία των αδερφών με την εταιρεία MAC.

Μπορεί το lifestyle τους να αποτελείται από ξέφρενα parties αλλά βρήκαν τον χρόνο να αφοσιωθούν με πάθος σε αυτή την ιδέα..

Φωτιά πήρε το Instagram όταν ο Harry ανέβασε ένα βίντεο όπου έκανε makeup στον αδερφό του.

“Most makeup is packaged for women, which is why men feel embarrassed about owning it. There’s no difference between makeup for men or women—it’s all packaging,” λέει ο Peter.

Πόσες φορές χρειάστηκε να δανειστείτε από μία γυναίκα λίγο concealer για να καλύψετε ένα σημάδι ή μαύρους κύκλους. Πόσες ακόμα φορές έχετε σκεφτεί να κάνετε κάτι με τα ατίθασα φρύδια σας…και για τους πολύ επίδοξους που θέλουν να φωτίζουν το δέρμα τους και να το κάνουν να φαίνεται πιο ενυδατωμένο;

Η συλλογή αυτή καλύπτει περισσότερες ανάγκες! Φρύδια, μάτια, χείλη…

" ili the dealy : ."

This website uses cookies.