Η Madonna γιορταζει τα 60α της γενεθλια ποζαροντας στην ιταλικη Vogue

Η Madonna έχει κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας της pop και του απόλυτου fashion icon για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι και οι εικονικές φωτογραφίσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί, οι οποίες είναι πάντα κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της.

Η τελευταία της φωτογράφιση για λογαριασμό της Vogue Italia φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ποζάροντας στον φακό των Mert Atlas και Marcus Piggott, η 60χρονη ντίβα, γιορτάζει τα γενέθλιά της και την προσωπική της Εδέμ που ανακάλυψε στο νέο της σπίτι στην Πορτογαλία, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως βρίσκεται στα σκαριά ένα ακόμα άλμπουμ της, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται στο τέλος του 2018.

Σε μια φωτογράφιση υπό τον τίτλο «Μόλις μια μέρα από μια ζωή» η Madonna ποζάρει σε δύο διαθέσιμα εξώφυλλα φορώντας Saint Laurent στο κτήμα Herdade do Peru, το οποίο χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Arrábida, περίπου 19 μίλια από τη Λισαβόνα.

Στο τεύχος Αυγούστου της ιταλικής Vogue η Madonna μιλά σε μία πολύ προσωπική συνέντευξη για τη νέα της ζωή στη Λισαβόνα όπου έχει μετακομίσει μαζί με τέσσερα από τα έξι της παιδιά, το πάθος της για τη μουσική, τα άλογα και τη φιλανθρωπία.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.