Η μεγαλη επιστροφη της Carrie Bardsaw στις οθονες μας

Μπορεί η ταινία Sex and the City 3 να έχει ακυρωθεί, αλλά η Sarah Jessica Parker προανήγγειλε την μεγάλη επιστροφή του θρυλικού χαρακτήρα της Carrie Bradsaw.

Η δημοφιλής αμερικανίδα ηθοποιός,  δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο Carrie περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ ακούγεται η μουσική του Sex and the City με την οποία ξεκινούσε η σειρά.
Η ηθοποιός έγραψε: «Η παλιά μου φίλη. Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση».

Επίσης, η Sarah Jessica Parker άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή της Carrie συνδέεται με ένα μεγάλο brand και την υποστήριξη ενός σκοπού.

Παρά τις ειδήσεις ότι το Sex and the City 3 είναι σε αναμονή για αόριστο χρονικό διάστημα, φαίνεται ότι η Sarah Jessica Parker δεν είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει την Carrie Bradsaw .

Στο βίντεο η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς φορά αξεσουάρ που θυμίζουν τη Madonna τις ημέρες της επιτυχίας της «Like a Virgin» ένα κομμένο γάντι, μία μωβ τσάντα από χάντρες και μία αστραφτερή ζώνη με ένα χρυσό λαμέ top και μία τούλινη φούστα.

Το μικρό video κλείνει με το hashtag #PourItForward. Είναι πιθανόν, αναφέρει το Page Six, η Sarah Jessica Parker να συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Water. org στην πρωτοβουλία Pour It Forward με στόχο την προμήθεια με πόσιμο νερό κοινοτήτων στις αναπτυσσόμενες χώρες.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.