Η νεα συλλογη Louis Vuitton ειναι μια ωδη στη μοντερνα τεχνη

Με το εντυπωσιακό fashion show του οίκου Louis Vuitton, έπεσε η αυλαία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η παρουσίαση της νέας συλλογή του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton, πραγματοποιήθηκε στο Λούβρο, σε ένα σκηνικό που είχε έμπνευση από το μουσείο μοντερνας τέχνης στο Παρίσι, του Κέντρου Πομπιντού.

Ο στόχος του Nicolas Ghesquiere, καλλιτεχνικού διευθυντή της Louis Vuitton, ήταν να δημιουργήσει το σοκ ανάμεσα στο παλιό και στο τωρινό, σύμφωνα με το σημείωμα της παρουσίασης.

Ο Nicolas Ghesquiere στη νέα συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, ήθελε να παρουσιάσει το ενδυματολογικό ύφος της γειτονιάς περιμετρικά του Κέντρου Πομπιντού, όπου η παρισινή κομψότητα και το εκλεκτικό καθημερινό ντύσιμο συμβαδίζουν.

Τα μοντέλα, αδύνατα και ανδρόγυνα, περπάτησαν στην πασαρέλα της Louis Vuitton με αποφασιστικότητα φορώντας μπότες, χαμηλά μποτάκια ή παπούτσια derby.

Στα ρούχα οι ώμοι είναι φαρδείς, οι φούστες κοντές και η μέση υπογραμμίζεται από ζώνη με τετράγωνη αγκράφα πάνω στην οποία απεικονίζονται ένα στόμα ή ένα μάτι μακιγιαρισμένα σε pop style. Στο κεφάλι τα μοντέλα φορούσαν σκουφάκια που θύμιζαν αυτά της κολύμβησης, από μαύρο δέρμα ή με μοτίβο ντάμας δίδοντας στο σύνολο μια αστική φουτουριστική πινελιά.

Ορισμένες πολύχρωμες εμφανίσεις συνδυάζονται με ένα εξαιρετικά μακρύ μονό σκουλαρίκι. Η συλλογή, που εμπνέεται από τον Piet Mondrian και τον κυβισμό, περιλαμβάνει επίσης κλασικά κομμάτια με μια νότα χαλαρής πολυτέλειας, ένα χαρακτηριστικό του σχεδιαστή.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.