H Cara Delevingne πρωταγωνιστει στη νεα καμπανια της PUMA!

Συγκαταλέγεται στις πιο πολυτάλαντες και πολυσυζητημένες προσωπικότητες, με τον λόγο φυσικά να ανήκει στην Cara Delevingne.

Επίσημη brand ambassador της Puma τα τελευταία δυο χρόνια, κλέβει τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά ως το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της νέας Bodywear συλλογής του brand.

Στο τριάντα δευτερολέπτων βίντεο της καμπάνιας, η Cara Delevigne χαλαρώνει σ΄ένα δωμάτιο του Λος Άντζελες και παρτάρει με το boyband PREETYMUCH, με τα αγόρια να φορούν τη νέα premium σειρά ανδρικών εσωρούχων, ενώ η Cara εντυπωσιάζει μέσα από μια ποικιλία διαφορετικών στυλ με εσώρουχα που φέρουν απλό και καθαρό σχεδιασμό, και που σίγουρα δεν πρέπει να παραμείνουν καλυμμένα.

Deep V bra και High Leg short καθώς και το αθλητικό Racerback bra με το κοντό σορτς, αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της γυναικείας συλλογής. Όλα τα σχέδια ολοκληρώνονται με το λογότυπο της Puma στις άκρες των ρούχων σε άσπρο και μαύρο, όπως και maroon και βαθύ κίτρινο μοτίβο.

Η νέα Bodywear Fall/Winter 2018 συλλογή της Puma υπόσχεται στυλ, άνεση και ευελιξία και θα τη βρείτε διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα καθώς και στο επίσημο site της PUMA.

By Neni K.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.