Karlocoön απο τον Δημητρη Γραμματικογιαννη!

Πριν από μερικούς μήνες το Γερμανικό έντυπο Frankfurter Allgemeine’s weekendmagazine, δημοσίευσε ένα σκίτσο του Karl Lagerfeld με το οποίο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας κάνει ένα ειρωνικό σχόλιο για την Ελληνική οικονομική κρίση και την αντιμετώπιση της από την Ευρωπαϊκή ένωση , χρησιμοποιώντας τον Ελληνικό μύθο των Δαναΐδων με το πιθάρι που δεν γέμιζε ποτέ με νερό!

Ο γνωστός στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης  επηρεασμένος από το σχόλιο του Karl Lagerfeld μεταμορφώνει τον σχεδιαστή στο πασίγνωστο άγαλμα ” Ο Λαοκόων και οι γιοί του” και παρουσιάζει το έργο του στο ethicalode.com, στο οποίο είναι fashion editor!

Καυστικός και σαρκαστικός ο κ. Γραμματικογιάννης “βάζει στη θέση του” τον Γερμανό Lagerfeld χρησιμοποιώντας εξαιρετικά και αυτός έναν ελληνικό μύθο..ίσως ακόμα πιο πετυχημένα από τον γνωστό σχεδιαστή γιατί όπως είπε και ο Λαοκόων «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας».

Το FaShionFReaks.gr με μεγάλη χαρά θα φιλοξενεί μια καινούργια στήλη με τις δουλειές του κ. Γραμματικογιάννη και του ethicalode.com!

" FaShionFReak : ."

This website uses cookies.