Lash Lift : Σαγηνευτικες βλεφαριδες με φυσικο αποτελεσμα!

Η τεχνική Lash Lift , είναι αυτό που ψάχνεις αν θέλεις να αναδείξεις τις βλεφαρίδες σου με φυσικό αποτέλεσμα!

Το Lash Lift είναι μια υπηρεσία με κερατίνη, όπου ο στόχος είναι να δοθεί έντονη και σωστή καμπύλη στις φυσικές μας βλεφαρίδες, χωρίς την χρήση extensions ή του ειδικού ψαλιδιού για βλεφαρίδες.

Τα θετικά αυτής της τεχνικής  είναι, αρχικά πως δεν θα χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε το ειδικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων, πριν βάλετε μάσκαρα. Το αμέσως επόμενο θετικό είναι, ότι θα έχετε στις βλεφαρίδες σας, για τουλάχιστον 6-8 εβδομάδες έντονη καμπυλότητα και έτσι το βλέμμα σας θα είναι συνέχεια εντυπωσιακό και σαγηνευτικό!

Επίσης εγώ προτείνω πάντα με το Lash Lift να κάνετε και βαφή, ώστε να τονιστούν όλες σας οι βλεφαρίδες ακόμα και κάποιες που ενδεχομένως να είναι πιο ανοιχτόχρωμες. Για αυτό το λόγο όταν θα επιλέξετε να κάνετε αυτή την υπηρεσία, να ζητήσετε από την Lash Maker να γίνει και βαφή!

Ένα ακόμα θετικό είναι ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία, δεν πονάει καθόλου, δεν βλάπτει τις φυσικές σας βλεφαρίδες και είναι σχετικά γρήγορη δεν διαρκεί πάνω από μισή ώρα με 45 λεπτά μαζί με την βαφή, από την έναρξη της προετοιμασίας του ματιού μέχρι και την ολοκλήρωση της υπηρεσίας.

Ωστόσο θα ήθελα να επισημάνω, για όλες εσάς που θα το κάνετε πρώτη φορά, και ενδεχομένως να μην γνωρίζετε την εφαρμογή. Θα ήθελα να σας πω, μερικά tips που πρέπει να προσέξετε. Αρχικά η τεχνίτρια πρέπει να σας απομονώσει τις κάτω βλεφαρίδες με ένα pats, για την προστασία τους και να έχει επιλέξει το σωστό μέγεθος την ράβδου σιλικόνης (προσοχή όχι μπικουτί – είναι απαρχαιωμένη μέθοδος με όχι καλά αποτελέσματα), ώστε να μπορέσουν οι φυσικές βλεφαρίδες σας να αποκτήσουν την τέλεια καμπύλη!

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως μετά την εφαρμογή, να αποφύγετε το ζεστό νερό η τον ατμό, για τις πρώτες 24 ώρες. Τα σαμπουάν και το μακιγιάζ και φυσικά να μην τρίβετε τις βλεφαρίδες με τα χέρια σας.

Το Lash Lift είναι η «τελευταία λέξη» της μόδας στις βλεφαρίδες, είναι μια τεχνική με μεγάλο κοινό. Δοκιμάστε την και θα εκπλαγείτε με το πόσο ωραίο και φυσικό αποτέλεσμα θα έχουν οι βλεφαρίδες σας.

Με αγάπη

Rita Mbrigou

Eyelashes extensions & Make up Expert

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.