O Antonio Banderas γινεται ο Gianni Versace…

Τη ζωή του γνωστού Ιταλού μόδιστρου Gianni Versace, πρόκειται να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη ο 55χρονος ηθοποιός Antonio Banderas. Ο Ισπανός ηθοποιός, ο οποίος για χάρη του ρόλου παρακολουθεί ταχύρυθμα μαθήματα σχεδίου μόδας στο Central Saint Martins στο Λονδίνο, θα είναι πρωταγωνιστής σε μια αυτοβιογραφική ταινία του γνωστού σχεδιαστή, Gianni Vercase.

Ο Antonio Banderas, αναφερόμενος στα μαθήματα σχεδίου μόδας που παρακολουθεί, δήλωσε: “Είμαι εδώ για να αποκτήσω γνώση. Έχω παίξει σε 92 ταινίες και δεν πρόκειται να σταματήσω. Θα συνεχίσω να κάνω ταινίες και να σκηνοθετώ”.

Υπενθυμίζουμε πως το 1997, ο διάσημος μόδιστρος Gianni Versace έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης, σε ηλικία 50 ετών, έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Δράστης ήταν ο Andrew Cunanan, ο οποίος αυτοκτόνησε οκτώ ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο οίκος Versace φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία σχέση με την ταινία και πως, η ιστορία, μάλλον θα είναι προϊόν μυθοπλασίας και όχι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.