Ο Chistopher Kane σχεδιαζει για καλο σκοπο

Ο σχεδιαστής Christopher Kane συνεργάστηκε με έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για την υγεία της καρδιάς.

Στη Σκωτία, στην πατρίδα του, το 27% των θανάτων προκαλούνται από καρδιαγγειακές παθήσεις και η στεφανιαία νόσος είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος, προκαλώντας περισσότερους από 15.000 θανάτους ετησίως.

Στο πλαίσιο μιας νέας εκστρατείας, της οργάνωσης Heart of Scotland ( H Καρδιά της Σκωτίας) σε συνεργασία με τo Βρετανικό Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Μελετών (Heart Research UK), ο Christopher Kane σχεδίασε ένα T-shirt περιορισμένης έκδοσης και τέσσερις κονκάρδες για να συνεισφέρει στην έρευνα του οργανισμού.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός ήρθε σε επαφή με τον Christopher Kane, μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του από καρδιακή προσβολή.

Η μόδα, πιστεύει, μπορεί να υποκινήσει την αλλαγή. «Κανείς δεν βλέπει πια ειδήσεις, αλλά θα παρακολουθήσει τι φορά μια διασημότητα όταν φωτογραφίζεται για το Instagram» υποστήριξε ο σχεδιαστής.

Τα χρήματα από την πώληση των T-shirt που έχει σχέδιο το εσωτερικό μιας καρδιάς και αναγράφονται οι λέξεις «Βοήθεια», «Ζωή», «Φροντίδα», «Γενναίος» θα ενισχύσουν την αποστολή της Heart of Scotland που είναι η διεξαγωγή ζωτικής σημασίας έρευνας σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι θάνατοι από καρδιακές παθήσεις.

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.