Ο Pharell Williams συνιδιοκτητης της G-Star Raw!!!

Στις 9 Φεβρουαρίου 2016 η αγαπημένη εταιρεία denim G-Star RAW και ο στιλάτος τραγουδιστής Pharrell Williams ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους, βάσει της οποίας ο Pharrell θα αποτελεί συν-ιδιοκτήτη του denim brand!!

Ο γνωστός τραγουδιστής θα έχει άμεση εμπλοκή σε πολλά δημιουργικά επίπεδα της εταιρείας, από τις συλλογές, στη διαφήμιση και στην επιχειρηματική στρατηγική.

Η συνεταιρική αυτή σχέση  προέκυψε μετά από δύο χρόνια συνεργασίας της G-Star με την εταιρεία του Pharrell, Bionic Yarn για το project της RAW for the Oceans.

Η ανάμειξη του Pharrell με τη G-Star προέκυψε ως φυσική εξέλιξη, αφού και οι δύο έχουν κοινή επιδίωξη την καινοτομία και τους χαρακτηρίζει η ίδια αισθητική σχετικά με το ακατέργαστο (raw), το αγνό, το πρωτοπόρο και προσδιορίζονται από την συνεχή αναζήτηση για το απροσδόκητο.

Ο Pharrell λέει: “Η GStar είναι μια ανεξάρτητη στο πνεύμα και προοδευτική εταιρεία. Πιστεύω ότι θα είναι η καθοριστική  μάρκα denim του 21ου αιώνα. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της αποστολής και να συν-δημιουργώ το μέλλον της G-Star. ”

Με τον Pharrell ως νέο συν-ιδιοκτήτη, οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της G-Star θα εξακολουθήσουν να είναι πυρήνας εστίασης  στην καινοτομία του μέλλοντος του denim.

Δείτε παρακάτω το post της ανακοίνωσης του Pharrell στο λογαριασμό του στο Instagram!!

Αναμένουμε την συνέχεια!!

" FaShionFReak : ."

This website uses cookies.