Ποσα λεφτα θα εδινες για ενα vintage ζευγαρι Apple sneakers;

Θεωρείς πως είσαι ο μεγαλύτερος fan της Apple; Πόσα χρήματα θα έδινες για να ντυθείς σαν τον Steve Jobs; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαύρο ζιβάγκο, ένα ψηλόμεσο τζιν και ένα ζευγάρι sneakers…

Και τι θα ήταν πιο ταιριαστό από ένα ζευγάρι συλλεκτικά vintage Apple sneakers σαν αυτά που πρόκειται να δημοπρατηθούν στις 11 Ιουνίου από τον οίκο δημοπρασιών Heritage Auctions; Στο σημείο αυτό ωστόσο, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως η τιμή εκκίνησης αυτών των vintage αθλητικών ξεκινά από τις 15.000 δολάρια και αναμένεται να φτάσει μέχρι και την διπλάσια τιμή!

Τα συλλεκτικά αυτά sneakers κατασκευάστηκαν από την adidas στην αρχή της δεκαετίας του ’90 και σε αρχικό στάδιο είχαν δοθεί μόνο στους υπαλλήλους της Apple. Τα συγκεκριμένο αυτό λευκής απόχρωσης ζευγάρι, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ενώ το χαρακτηριστικό μηλαράκι της Apple στα χρώματα του ουράνιου τόξου, δίνει τη διακοσμητική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά! Πέρα από την περιορισμένη του παραγωγή, το εν λόγω ζευγάρι sneakers είναι πολύ σπάνιο αφού λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη του, ενώ ακόμα λιγότερες είναι οι φορές που έχει φωτογραφηθεί!

Γύρω από το συγκεκριμένο ζευγάρι κυκλοφορεί ένας αέρας μυστηρίου, αλλά φήμες θέλουν τα παπούτσια να βρέθηκαν σε μία αποθήκη στο San Francisco από έναν φίλο του υπεύθυνου της Heritage Auctions.

Τα προϊόντα της Apple φαίνεται να έχουν μεγάλη επιτυχία σε όποια μορφή και να κυκλοφορούν και να είναι πολυπόθητα από “κοινούς θνητούς” αλλά και διάσημους, όπως ο Drake, που το 2015 φορούσε ένα vintage Apple jacket στο WWDC που είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα!

by Εβελίνα Παπασταματίου

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.