Street Style εμπνευση για να φορεσεις ενα total white ή παστελ συνολο και το Χειμωνα!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από ένα total white outfit, ή ένα σύνολο παστέλ χρωμάτων όπως του ροζ, του ανοιχτού γκρι και των κρεμ αποχρώσεων. Συχνά πολλές γυναίκες πιστεύουν πως αυτή η χρωματική παλέτα ταιριάζει καλύτερα σε εποχές όπως η άνοιξη ή το καλοκαίρι, όμως ήρθε η ώρα να σας αλλάξουμε γνώμη, βλέποντας παρέα street style παραδείγματα ου αποδεικνύουν περίτρανα, πως μπορείτε με ασφάλεια να δοκιμάσετε ένα τέτοιο outfit και τον χειμώνα!

Έχοντας πάντα στο νου μας το layrering, τον συνδυασμό δηλαδή διαφορετικών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας στο ίδιο outfit και φροντίζοντας να έχουμε στη διάθεση τα απαραίτητα αξεσουάρ, μπορούμε να δημιουργήσουμε μερικά από τα πιο chic χειμωνιάτικα σύνολα, στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι λευκές και παστέλ αποχρώσεις.

Φορέματα, φούστες, παντελόνια, πουκάμισα, t-shirts, πουλόβερ, παλτό, sneakers και γόβες, ό,τι μπορεί να βρίσκεται στην ντουλάπα σου και είναι λευκό μπορείς να το φορέσεις και το χειμώνα και να γίνεις κι εσύ η επόμενη street style heroine! Να δες τα κορίτσια στις παρακάτω φωτογραφίες και πάρε ιδέες για το πως μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου απόλυτα chic total white σύνολο!

by Πηνελόπη Μποσταντζόγλου

photos:stylecaster
" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.