Street style εμπνευση για ανδρικες εμφανισεις με αποψη!

Ο κόσμος της μόδας και της πασαρέλας έχει εμφανώς επηρεαστεί από πρωτοποριακές street style εμφανίσεις με πολύ χρώμα. Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική, κορυφαίοι σχεδιαστικοί οίκοι παρουσιάζουν ανδρικές συλλογές ρούχων και stylish κομμάτια, αποκλειστικά και μόνο για την αντρική γκαρνταρόμπα, με σαφείς αναφορές στην urban κουλτούρα και το streetwear.

Με το πέρασμα των χρόνων, πλέον εκτός από τις γυναίκες, πολλοί είναι και οι άνδρες οι οποίοι ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με την εμφάνιση τους τολμώντας να δοκιμάσουν διαφορετικά outfits, ακολουθώντας τόσο τις τάσεις της μόδας όσο και το γενικότερο ρεύμα του street style, ενώ δεν είναι λίγοι και οι άντρες που αναδεικνύονται ως style icons, δίνοντας έμπνευση στο κοινό τους για τις εμφανίσεις τους και επηρεάζοντας το χώρο με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Ο κόσμος της μόδας φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε αυτές τις εξελίξεις, παρουσιάζοντας ανδρικές συλλογές  για εκείνους που τολμούν να πειραματιστούν με την εικόνα και το στυλ τους.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, θα πάρετε μια γεύση από το street style στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας, από το Παρίσι και το Μιλάνο, μέχρι την Νέα Υόρκη και να εμπνευστείτε αναλόγως και για τις δικές σας επόμενες εμφανίσεις, υπογραμμίζοντας πάντα το δικό σας προσωπικό στυλ…

photos:stylecaster, hypebeast
" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.