Summer packing – Τα απαραιτητα outfit για τις καλοκαιρινες σου διακοπες !

Woman leaving entrance door carrying two suitcases, low section

Το να ετοιμάσεις τη βαλίτσα των καλοκαιρινών σου εξορμήσεων, μπορεί καμιά φορά να γίνει δύσκολο, καταλήγοντας στο τέλος να πακετάρεις για ένα ταξίδι λίγων ημερών, ολόκληρη τη ντουλάπα σου, με ρούχα και αξεσουάρ, που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να φορέσεις στις διακοπές σου, “΄έτσι μωρέ, για να έχεις επιλογές”…

Στις διακοπές, τα πράγματα πρέπει να είναι απλά κι εύκολα, γρήγορα κι άνετα. Στον ίδιο κανόνα πρέπει να υπακούν και οι ενδυματολογικές σου επιλογές χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, πως θα στερηθούν στυλ και την προσωπική σου άποψη!

Πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις λοιπόν βαλίτσα για τις φετινές σου καλοκαιρινές διακοπές, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, που θα ταξιδέψεις, πόσο θα διαρκέσουν οι διακοπές σου και φυσικά με ποιους!

Καταλαβαίνουμε πως αγαπάς όσο τίποτα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που αγόρασες και που τόσο πολύ σου πάνε, όμως το πλακόστρωτο στο νησί δεν ενδείκνυται για extreme sports, εκτός κι αν είσαι εκπαιδευμένη κι έχεις ξαναεπισκεφτεί το μέρος, στο οποίο θα περάσεις τις διακοπές σου και ξέρεις πως τα πόδια σου θα παραμένουν ασφαλή…

Οι παρακάτω fashion bloggers, καθ’ ότι πολυταξιδεμένες και jet setters, βρίσκονται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Δείτε τις προτάσεις τους για άνετα και στιλάτα καλοκαιρινά outfits και εξοπλιστείτε αναλόγως!

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.