Τα 7 φθινοπωρινα fashion trends που πρεπει να μαθεις σημερα!

Μπορεί το καλοκαίρι ακόμα να είναι εδώ και να έχεις βολευτεί απόλυτα το μαγιώ και τις σαγιονάρες σου, όμως στις βιτρίνες των καταστημάτων έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα φθινοπωρινά outfits. Παρακάτω θα βρεις τα 7 πιο μοντέρνα fashion trends που θα κυριαρχήσουν στην φετινή φθινοπωρινή σεζόν, αλλά και τρόπους για να τις υιοθετήσεις σύμφωνα με το δικό σου στυλ…

Statement μανίκια

Έπειτα από πολλά χρόνια όπου τα ίσια και τα στενά μανίκια επικράτησαν στη μόδα,τα μανίκια ξεκινούν επιτέλους να αποκτούν προσωπικότητα και να εξελίσσονται.Το φθινόπωρο θα δείτε γυρισμένα, αρκετά ανοιχτά και ογκώδη καλοσχηματισμένα μανίκια διακοσμημένα με φιόγκους .

Heavy Metal

Όποια και αν είναι η άποψη σας για τα σκουλαρίκια στήθους η τα σκουλαρίκια septum μπορείτε να προσαρμόσετε τα συγκεκριμένα αξεσουάρ στο στυλ σας. Προσθέτοντας μερικά από αυτά τα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σας αυτή τη σαιζόν αποτελεί μια φοβερή εναλλακτική στιλιστική επιλογή.

Σχέδιο Tartan

Το αγαπημένο σχέδιο όλων μας που παραπέμπει στη σχολική ηλικία ήταν πιο διάσημο από ποτέ με σχεδιαστές όπως ο Calvin Klein, ο DKNY και η Acne συμπεριλαμβάνοντας στις φθινοπωρινές συλλογές τους το καρό σχέδιο .

One-Sleeve Wonder

Επιλέγοντας ένα ασύμμετρο look είναι κάτι το εντελώς απροσδόκητο και τουλάχιστον πιο αέρινο,κάνοντας το ιδανικό για τις ζεστές μέρες όπου τα δύο μανίκια είναι υπερβολικά πολλά..

Φθινοπωρινά Floral

Σκοτεινά με πιο grunge διάθεση σε αντίθεση με τα αντίστοιχα καλοκαιρινά floral τα φθινοπωρινά σχέδια ταιριάζουν άψογα με ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι και slide σανδάλια καθώς και ένα δερμάτινο μπουφάν με chunky μπότες .

Μεταποιημένο Denim

Τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας είναι η παιδική χαρά του σχεδιαστή με ραμμένα μπαλώματα πάνω σε jeans τα οποία μεταμορφώνονται σε κάτι εντελώς καινούργιο και απολύτως φορετό.

Καθημερινές φόρμες

Το πιο άνετο trend της χρονιάς είναι εδώ για να μείνει από τα απλά φούτερ Champion μέχρι τα Vetements το οποίο μπορεί να φορεθεί και τις χαλαρές καλοκαιρινές βραδιές.

by Μαρία Σαφλαγιούρα

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.