Tα παπουτσια που καθε it French girl διαθετει στην ντουλαπα του

Ενώ μπορεί οι τωρινές τάσεις στα παπούτσια να συμπεριλαμβάνουν glitter, παστέλ χρώματα, ιδιαίτερα σχήματα στα τακούνια και επιρροές από την άγρια δύση, οι Γαλλίδες μένουν πιστές σε 5 κλασικά στυλ παπουτσιών.

Οπότε αν θέλεις να μειώσεις τον όγκο παπουτσιών που διαθέτεις ή αν θέλεις να δώσεις ένα παριζιάνικο αέρα στην ντουλάπα σου, παρακάτω θα δεις τα στυλ παπουτσιών που προτιμάνε και έχουν πάντα στην ντουλάπα τους οι Γαλλίδες.

1. Εσπαντρίγιες

Αναμφίβολα οι εσπαντρίγιες είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό παπούτσι των Γαλλίδων. Προτιμάνε όλα τα είδη από φλατ σε πλατφόρμες.

2. Λευκά sneakers

Tα λευκά sneakers είναι σίγουρα ένα must κομμάτι όλων όσων ακολουθούν την μόδα πιστά. Οι Γαλλίδες προτιμάνε τα τελείως λευκά – γαλακτερά sneakers.

3. Mary Janes

Δύσκολα θα πετύχετε Γαλλίδα να φοράει θεόρατα ψηλοτάκουνα. Αντιθέτως όταν θέλουν να φορέσουν τακούνι θα προτιμήσουν κάτι με χοντρό τακούνι σε στυλ Mary Janes που κάνει το κάθε σύνολο αυτομάτως πιο κομψό.

4. Μπαλαρίνες

Γαλλίδες και μπαλαρίνες; Aπίστευτο, σωστά; Αν και είναι προφανές κάθε It Γαλλίδα αγαπάει τις μπαλαρίνες της και της προτιμάει στην καθημερινότητα της.

5. Σουέτ Ankle boots

Όπως οι εσπαντρίγιες είναι το must παπούτσι για το καλοκαίρι έτσι και τα σουτ ankle boots με χοντρό τακούνι είναι τα must παπούτσια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

By Anthi Gkreka

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.