The Choker Trend – Πως να φορεσεις το απολυτο αξεσουαρ των 90s σημερα!

Με τις τάσεις της μόδας, να ακολουθούν τη φετινή χρονιά κατά πόδας, το στυλ της δεκαετίας του ’90, φυσικό κι επόμενο το ίδιο να ισχύει και στις στιλιστικές λεπτομέρειες όπως είναι οι επιλογές των αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας. Τα chokers, εκείνα τα κολιέ που στέκονται σφιχτοδεμένα στο λαιμό μας, είναι σήμερα τόσο δημοφιλή όσο και την εποχή που οι Spice Girls μεσουρανούσαν!

Στην ίδια λογική με τα μαντήλια και τις μπαντάνες, το choker trend, επανεμφανίζεται στις στιλιστικές επιλογές διάσημων fashion bloggers, it girls και διαφόρων celebrities παγκοσμίου βεληνεκούς… Και μπορεί να κρατάς τις επιφυλάξεις σου – όπως και τότε- σχετικά με το πόσο ταιριάζει το συγκεκριμένο trend στο δικό σου στυλ, όμως μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε πως καθεμία από εσάς, μπορεί να το υποστηρίξει εξίσου καλά!

Οι επιλογές είναι πολλές: Δερμάτινα, βελούδινα, αλυσίδες, κορδόνια, μεταλλικές λεπτομέρειες ή διακριτικά prints, άλλοτε μικρότερα κι άλλοτε μεγαλύτερα, τα chokers διατίθενται στην αγορά σε ευρεία γκάμα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πειραματιστείς!

Να, δες και τα κορίτσια παρακάτω και πάρε ιδέες για το πως μπορείς να εναρμονίσεις το choker trend σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ…

by Πηνελόπη Μποσταντζόγλου

photos: Getty Images
" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.