Τι να προσεξεις για μεγαλυτερη διαρκεια στα eyelashes extensions σου

Μετά την εφαρμογή eyelashes extensions, το καθημερινό σου beauty routine θα χρειαστεί μερικές μικρές μετατροπές, για να διατηρήσεις το ιδανικό αποτέλεσμα για ακόμα περισσότερο καιρό!

Ξεκινώντας, εφαρμόζοντας eylashes exntention, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να σταματήσετε να βάζετε mascara,αφού στην πραγματικότητα δεν την χρειάζεστε, ενώ ειδικά αν είναι αδιάβροχη μόνο κακό θα κάνει στα extensions σας. Θα ταλαιπωρήσετε τα extensions σας, ενώ η mascara περιέχει έλαια τα οποία φθείρουν τις βλεφαρίδες.

Μην ξεχνάς ειδικά για τις πρώτες μέρες, μετά την εφαρμογή των extension, απέφυγε να τρίβεις τα μάτια σου και να την ώρα του ύπνου, το πρόσωπό σου να έρχεται όσο το δυνατόν σε λιγότερη επαφή με το μαξιλάρι.

Επίσης, καλύτερα να αποφεύγεις να ρίξεις νερό στις βλεφαρίδες σου -ιδανικά τις πρώτες δυο μέρες-  καθώς η κόλλα, με την οποία έγινε η εφαρμογή των extension στις βλεφαρίδες σου, χρειάζεται να πολυμεριστεί και να στεγνώσει.

Ακόμη, προσπάθησε να αποφύγεις το βαμβάκι, τις μπατονέτες και οτιδήποτε μπορεί να κολλήσει πάνω στις βλεφαρίδες και να τις κάνει να τραβηχτούν. Τέλος,  σημαντικό είναι να κάνεις ντεμακιγιάζ κανονικά, απλά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις απαγορεύεται να περιέχουν λάδι και γλυκερίνη, καθώς επηρεάζουν την κολλά με αποτέλεσμα να πέσουν τα extensions.

Αν προσέξεις όλα τα παραπάνω, τα extensions σου θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και θα τα ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο!

Με αγάπη

Rita Mbrigou

Eyelashes extensions & Make up Expert

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.