Το ιταλικο ταμπεραμεντο αναστατωνει την minimal Στοκχολμη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ιταλικός οίκος επίπλων και φωτιστικών Seletti φέρνει τις πολύχρωμες, χιουμοριστικές δημιουργίες του στη χώρα του minimal design.

Το «περίπτερο» του Seletti προσέφερε, από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου, στη διεθνή Έκθεση Επίπλου και Φωτιστικών της Στοκχόλμης, μια δόση χιούμορ, ειρωνείας και διασκέδασης.

Παρουσίασε δύο φωτιστικά από την τελευταία συνεργασία του με τον Ιταλό σχεδιαστή Marcantonio. Το «My Little Evening», ένα επιτραπέζιο φωτιστικό όπου σε έναν φανοστάτη στο πεζοδρόμιο μιας πόλης φανταστικής έχει σκαρφαλώσει μια γάτα που έχει αναστατωθεί από ένα σκυλί που την παρατηρεί, αποσβολωμένο. Και το «Candle Twin», επίσης επιτραπέζιο φωτιστικό, στο οποίο ένα «ουράνιο τόξο» από λευκό νέον γεφυρώνει δύο ρετρό λευκά κηροπήγια.

Ανάμεσα στα προϊόντα από το Studio Job για τον οίκο, ένα neon φωτιστικό τοίχου σε σχήμα καρδιάς ως μέρος μιας κολεξιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο ίδιο πλαίσιο, και η καινούργια λάμπα-ποντίκι του Marcantonio, με το χαριτωμένο τρωκτικό να κρατά μια λάμπα σε σχήμα καρδιάς.

Μεγάλο μέρος του «περίπτερου» ήταν κατειλημμένο από την κολεξιόν TOILETPAPER: καινούριοι καθρέφτες με τα τρελά γραφικά των Maurizio Cattelan και Pierpaolo Ferrari, αλλά και σημειωματάρια με εικόνες από την έκδοση των Κατελάν-Φεράρι, το ασύλληπτης ποπ έμπνευσης «TOILETPAPER».

Τη συνεργασία με την Diesel σηματοδοτούσε μια καινούργια εκδοχή – σε χρυσό – του βάζου Starman και μια σειρά καινούργιων κεριών με αιθέρια έλαια για το σπίτι.

Μια πολύχρωμη και χαρούμενη εμπειρία!

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.