Το νεο εικονιδιο του Instagram γινεται πηγη καλλιτεχνικης εκφρασης!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τo Instagram αποφάσισε να αλλάξει το ρετρό εικονίδιο της Polaroid φωτογραφικής κάμερας, επανασχεδιάζοντας τις εφαρμογές για ios και android, μ’ ένα απλουστευμένο και user friendly interface, στο οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Αν είσαι κι εσύ ένας από τους περίπου 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου Instagram, θα έχεις παρατηρήσει, πως αντί για το γνωστό εικονίδιο με την Polaroid, η εφαρμογή πρόσφατα απέκτησε ένα καινούριο logo, πιο φωτεινό και πολύχρωμο, ακολουθώντας πάντα την επίπεδη τάση σχεδιασμού.

Το νέο αυτό πολύχρωμο εικονίδιο του Instagram, γίνεται αφορμή για καλλιτέχνες ανά τον κόσμο όπως σχεδιαστές, illustrators, ζωγράφους αλλά και chefs, να δημιουργήσουν μοναδικές αναπαραστάσεις του νέου logo, με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο.

Χρησιμοποιώντας υφάσματα, λουλούδια, ζαχαρωτά και φαγητά, αλλά και κάθε λογής άλλο υλικό με μόνη προϋπόθεση την πολυχρωμία, το νέο εικονίδιο του Instagram, αποκτά στις παρακάτω φωτογραφίες ένα πιο… καλλιτεχνικό και σίγουρα πιο δημιουργικό touch!

" Pinelopi Bost : @PinelopiBost ."

This website uses cookies.