Vans Mountain Edition ’15

Η συλλογή Vans Mountain Edition 2105 είναι σχεδιασμένη να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες συνθήκες, η συλλογή Vans Mountain Edition αποτελείται από ανανεωμένα κλασσικά σχέδια, εμπλουτισμένα με τεχνολογία Scotchgard ®, θερμομονωτικές φόδρες και ένα ειδικό στρώμα ανάμεσα στον εσωτερικό πάτο και την σόλα του παπουτσιού,  που συγκρατεί την θερμότητα.

Η σταθερά κορυφαία, καινοτόμος vulcanized εξωτερική σόλα που χρησιμοποιείται για μέγιστη πρόσφυση επανεμφανίζεται αυτή τη σεζόν στο Old Skool MTE και το Sk8-Hi MTE. Η ανδρική Vans Mountain Footwear συλλογή παρουσιάζει το Old Skool MTE και το Sk8-Hi MTE σε τρεις χρωματικές αποχρώσεις – tonal black leather,honey leather και pewter wool. Η γυναικεία συλλογή εμπλουτίζεται με δύο επιπλέον χρώματα στο Sk8-Hi MTE, μαύρο και χακί, που ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες από suede υλικό στο πάνω μέρος του παπουτσιού.

Η συλλογή Vans Mountain Edition Footwear and Apparel είναι ήδη διαθέσιμη στο official Vans store, στα Vans corners των καταστημάτων Attica, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

" FaShionFReak : ."

This website uses cookies.