Tommy Hilfiger S/S 2017 Ready to Wear Collection

Gigi Hadid walks the runway at the Tommy Hilfiger TommyxGigi Runway Show at Venice Beach on Wednesday, Feb. 8, 2017, in Los Angeles. (Photo by Rich Fury/Invision/AP)

Όταν το όνομά σου είναι Tommy Hilfiger, τότε μπορείς με άνεση να κλείσεις μια τεράστια έκταση στην παραλία Venice του Los Angeles, προκειμένου να παρουσιάσεις το fashion show της τελευταίας σου ready to wear συλλογής γυναικείων ρούχων για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Όταν είσαι ο Tommy Hilfiger, μπορείς ακόμα να μετατρέψεις την απέραντη αυτή παραλία σε ένα υπαίθριο πανηγύρι, από το οποίο φυσικά δεν λείπουν και λαμπερά ονόματα όπως αυτό της Lady Gaga, η οποία παρακολούθησε την εν λόγω επίδειξη μόδας, με μεγάλο ενθουσιασμό. Αν και το μόνο που τελικά ο Tommy Hilfiger δεν μπόρεσε να ελέγξει στο συγκεκριμένο fashion show, ήταν ο καιρός, ο οποίος δυσκόλεψε με την ομίχλη που απλώθηκε στην παραλία τα μοντέλα στην πασαρέλα, τελικά όλοι συμφώνησαν στο τέλος της βραδιάς, πως πρόκειται για ακόμα έναν θρίαμβο με την υπογραφή Hilfiger…

Έχοντας στο πλευρό του μοντέλα όπως τις αδελφές Hadid και την Joan Smalls, o διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής, έλαβε ένα θερμό χειροκρότημα στο τέλος της επίδειξης για τη συλλογή του S/S ready to wear για την οποία συνεργάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με το it girl Gigi Hadid, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η πρώτη Gigi by Tommy Hilfiger συλλογή.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μερικές από τις καλύτερες στιγμές, της επίδειξης και τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της νέα συλλογής Tommy Hilfiger S/S 2017:

photos:vogue

" FaShionFReaks : @fashion_freaks ."

This website uses cookies.